Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Seminar (curs online) sub licenta PCM Comunicarea eficienta
500 €
Brand
PCM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vrei sa te cunosti mai bine si sa-ti explorezi dintr-o alta perspectiva universul relational?

Poti alege sa fii impreuna cu noi in aceasta ”calatorie” speciala: suntem aici pentru tine si sta in puterea ta sa ne descoperi!

Participa si tu online la seminarul ”Comunicarea eficienta” (sub licenta PCM)! Inscrierile sunt DESCHISE!

Perioada: 3-5 mai 2022

Bucuresti * Locatia: Platforma Zoom

Program de studiu: 9:00-16:30

Taxa de participare: 500Euro (nu se percepe TVA, iar costurile pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii sub licenta PCM (150Euro) sunt incluse)

Persoanele care provin din aceeasi familie sau organizatie primesc o reducere cu 7% a taxei de seminar!

Termen-limita pentru inscrieri si achitarea integrala a taxei: 22 aprilie 2022.

Trainer certificat PCM: Ane-Mary Ormenisan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati exclusiv acest formular: http://www.dev.creativeprojects.ro/lifelong/wp-content/uploads/2018/06/Formular-de-inscriere-la-cursuri-deschise-LLS-2018.doc

Pentru mai multe detalii accesati: https://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta/ si https://www.lifelong.ro/noutati/

Videoclip: https://www.psychologies.ro/video/diferentele-de-personalitate-de-la-birou-cu-ane-mary-ormenisan-si-simona-nicolaescu-2173503

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul “PCM - Train the Trainer”, cat si in programul “PCM - Train the Coach”.

Va invitam sa petreceti impreuna cu noi 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii (Process Communication Model = PCM)!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Modelul Procesului Comunicarii functioneaza impecabil atat in relatiile de cuplu, de familie sau de prietenie, cat si in organizatii, unde este nevoie sa motivam, sa oferim recunoastere si suport, concentrand energie de calitate in activitatile de indeplinire a unor obiective prioritare sau de perspectiva.

NASA a intrebuintat cu succes PCM in recrutarea, selectarea si pregatirea astronautilor pentru misiuni speciale, iar multe personalitati publice contemporane folosesc modelul pentru rafinarea discursurilor politice sau a comunicarii in viata lor personala si profesionala.

Pentru a face fata cu succes atat situatiilor-cheie, cat si provocarilor cotidiene, Modelul Procesului Comunicarii ne propune o abordare sistematica si integratoare, in care gestionarea propriei noastre personalitati devine simpla si eficienta - daca utilizam cu responsabilitate instrumentele speciale puse la dispozitie de catre acesta.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura